Prisen er også enkel

Vores mission er at gøre det enklere at drive virksomhed.

Det gælder også prisen – så der er kun en: Den billigste, der inkluderer alt.

PROFESSIONEL

ALLE FUNKTIONER INKLUDERET

kr. 99

Per bruger / måned

Med alle Apps og funktionaliteter – uden begrænsninger

Ofte stillede spørgsmål

Hvad med opstartsgebyrer?

Det er også nemt – der er ingen! Alle licenspriser inkluderer 24/7 tilgang til Simply, samtlige opgraderinger, automatisk backup og ekstern support. Den nødvendige diskplads for selve databasen er ligeledes inkluderet.

Hvad med vores nyhedsbreve ?

Simply er bl.a. integreret med Mailchimp, ligesom betalende kunder kan afsende email-kampagner direkte fra platformen.

Simply er unikt på forhånd opsat til at kunne afsende SMS’er og endda printe, kuvertere og distriburere faktura og kunde-breve, tilbud, mv., som fysisk post.

Hvor sikre er mine data ?

Vi har gjort meget ud af at gøre Simply CRM til en af de sikreste løsninger, der findes. Simply CRM bruger en kraftigt krypteret SSL (128 bit) på samme måde som netbanker.

Alle kodeord findes kun i krypteret form og al din data opbevares privat og adskilt fra andre kunders databaser. Du kommer dermed ikke til at dele database med andre kunder, som det ellers ofte er tilfældet med andre CRM virksomheder.

Kan mit mailsystem integreres ?

Simply CRM kan både integreres med Outlook som plugin (gratis) eller direkte som Exchange-connector.

Hvem kan implementere det for mig ?

Helt unikt stiller Simply CRM kompetente konsulenter til rådighed, så du f.eks. kan få tilknyttet en erfaren salgs-coach til rådighed, få udført telemarketing til eksisterende eller nye kundeemner, samt med at udfærdige DM-materiale mv.

Har jeg adgang til alle moduler med denne pakke ?

Ja. Hvad enten det er salgsstyring eller intern proces-forbedring, du søger, så har du adgang til de moduler Simply indeholder. Der er ingen forskel, det hele er inkluderet.

Effektiv og brugervenligt
Utrolig effektivt, nemt at bruge og brugervenligt. Simply er den mest praktiske CRM platform, vi har set til at strukturere vores salg og integrerer nemt med vores andre systemer.
Raja Sohail Khan
CEO
Nemt at komme i gang
Noget af det bedste ved Simply er, at det bare virker. Der er ikke brug for undervisning for at komme i gang med salgsarbejdet. Det er bare nemt og intuitivt, og vi har selv kunnet tilpasse systemet til vores behov.
Michael Bachkati
Partner

Kom hurtigt i gang - uden kreditkort